GROENE VISIE

Als ontwerper heb ik liefde voor groen en laat mensen graag anders kijken naar hun eigen tuin en omgeving. Uit mijn hand komen ontwerpen maar ook opinieteksten, beeldende foto’s en duurzame inspiratie.

IDEALIST

Waar mogelijk kiezen we voor hergebruik, of pure materialen die nooit hun schoonheid verliezen. We onderzoeken hoe materialen en planten in de tuin van de toekomst gebruikt kunnen worden.

ONDERNEMER

Met mijn ondernemende geest ben ik altijd opzoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden voor mijn bedrijf. Lijkt het je leuk om samen te werken aan duurzaamheid of een groene leefomgeving? Let’s meet!

WILG & WILG

Sinds 2011 ben ik, Joyce Schieven, de bedenker, ontwerper en het gezicht achter Wilg&Wilg. Een ontwerpburo dat nieuwe plannen maakt voor de groene buitenruimte. Naast groen-ontwerper ben ik ook fotograaf, ondernemer, zet ik me in tegen zwerfafval en ben ik altijd opzoek naar een duurzamer leven.

Enkele van mijn unieke projecten:

  • Winnend ontwerp binnentuin ‘Walstaete’ – Terborg
  • Reizende foto-expositie ‘Verlaten schuurtjes’ – o.a. Radio Kootwijk 
  • Ontwerp asbestemmingsterrein ‘De akker’ – GUV Aalten
  • Watertuin aan de Oude IJssel – Etten

VISIE

Wilg & wilg gelooft in groene, levendige en wereldse tuinen & buitenruimtes. Die je zintuigen laten prikkelen. En je laten zien hoe puur je iets kunt ervaren.

Onze expertise zit in ontwerpen van kleine tot middelgrote buitenruimtes. Met helder lijnen en een duidelijk concept. Balans tussen verhoudingen, contrast, licht. Onze stijl is modern, industrieel, groen, conceptueel en een tikje speels.

We hergebruiken graag materialen en kiezen vaak voor onconventionele toepassingen. We passen graag veel groen toe, maar het liefst met weinig onderhoud. Voor public space zoeken we naar nuttige invullingen, die bestand zijn tegen de vergankelijkheid en trends. Of juist de tijdelijkheid omarmen.

Jouw visie spreekt ons aan! Hoe komen we in contact?

© Copyright 2019 Wilg & Wilg