WONEN OP EEN STUIFDUIN

Het grote contrast tussen de sterke architectonische uitstraling van de woning en de plek waar hij staat, op de helling van een stuifduin, is de leidraad van dit ontwerp.

Genieten vanuit het huis en het bijgebouw (een wellnessruimte) stonden vanuit de bewoners centraal.

Het was dan ook ons uitgangspunt om de helling van de stuifduin zoveel mogelijk in takt te laten, daar waar nodig te ondersteunen met cortenstaal en te beplanten met een mix van architectonische en natuurlijke beplanting.

Deze tuin kwam tot stand in samenwerking met hoveniersbedrijf Edwin Jansen.

Type project Compleet tuinontwerp
Locatie Doetinchem
Visie Stuifduin als ondergrond is bepalend.
Gebruikte materialen Cortenstaal, gebakken klinkers, bosplanten.
Aanleg Hoveniersbedrijf Edwin Jansen
© Copyright 2019 Wilg & Wilg