Persoonlijk en op maat:

Antwoord op jouw tuinvraag!

Vervelend als je maar blijft zitten met een tuinvraag.
Je wil graag aan de slag, maar twijfelt hoe je het beste kunt beginnen. Misschien wil je graag wilde bloemen laten groeien in je tuin? Of heb je vervelende inkijk van de buren, hoe los je dat op?

Ik ga deze vraag voor je beantwoorden in een online tuinadvies: de TuinTalk!

JA, IK HEB EEN TUINVRAAG
 • Voor slechts  35 euro
 • 30 minuten online tuinadvies via zoom
 • Daarna vol vertrouwen aan de slag in je tuin
online tuinadvies
 • “Onze tuin was wat kaal en we wilde graag wilde bloemen: goed voor insecten én zonder al teveel onderhoud. Joyce heeft ons super advies gegeven en antwoord gegeven op al onze vragen. En wat ons verrast heeft was de plek die Joyce voorstelde voor de bloemen: dit hadden we zelf niet zo creatief kunnen bedenken! Na aanleiding van de TuinTalk gaan we in het najaar de wilde bloemen zaaien!”

  Hanneke & Emiel
online tuinadvies

Online tuinadvies, zo werkt een TuinTalk

In 30 minuten gaan we het hebben over jouw tuinvraag (weet je niet of jouw tuinvraag geschikt is, lees dan hieronder een aantal voorbeelden). Na een korte kennismaking gaan we meteen naar jouw tuinprobleem: ik stel mijn ideeën aan je voor, schets zo nodig op mijn white-board en deel mijn tuin- en ontwerpkennis met jou. Na maximaal 30 minuten sluiten we de meeting en kun je goed voorbereid beginnen aan de wachtende tuinklus.

Zo’n TuinTalk boeken, hoe gaat dat? Via mijn webshop kies je:

 • Een gewenste datum uit een aantal opties
 • De tijd die je uitkomt
 • Daarna leg je je vraag uit
 • En betaal je eenvoudig & veilig via Ideal

Je krijgt dan per mail een bevestiging van onze TuinTalk afspraak met daarin de link naar onze zoom-meeting. Ook zal ik kijken welke aanvullende informatie ik nodig heb (foto’s of afmetingen).

#TIP Boek de TuinTalk in de maanden januari, februari en maart met € 20,- korting in ruil voor een review van jouw Tuintalk.

Nu van € 35,- voor € 15,-

KIES JOUW DATUM

WELKE VRAGEN ZIJN GESCHIKT VOOR EEN ONLINE TUINADVIES / MIJN TUINTALK?

 • We hebben inkijk van de buren, wat kunnen we daartegen doen?

  Het kan heel naar zijn, als je buren via hun dakraam in jouw tuin kijken. We bekijken samen hoe we door verschillende lagen toe te passen, de privacy kunnen vergroten.

 • Hoe kunnen we de tuin onderhoudsvriendelijker maken?

  Onderhoudsvriendelijk is een veel gevraagd thema. Ik neem jullie mee in mijn visie over een onderhoudsvriendelijke tuin en hoe je dit bij jezelf kunt veranderen. Want een onderhoudsvriendelijke tuin kan zeker, maar misschien moet je idee van hoe zo’n tuin eruit ziet, worden bijgeschaafd. En het zal je verbazen hoe vrolijk, kleurrijk én natuurlijk dit kan!

 • We zouden graag meer vogels naar onze tuin willen trekken, hoe pakken we dat aan?

  Stuur me via de mail foto’s van jouw tuin en ik geef praktische tips die je meteen kunt doen zodat je meer vogels naar jouw tuin kunt trekken. We bespreken ook de voorwaarden die nodig zijn voor een vogelvriendelijke tuin en hoe je misschien bepaalde vogelsoorten kunt aantrekken.

 • We hebben een groot gazon, kunnen we daar een deel wilde bloemen van maken?

  Een vraag naar mijn hart! Ik hou van wilde bloemen(weides) en schets op mijn white-board waar je wilde bloemen zou kunnen maken in jouw tuin. Ook neem ik je mee in hoe je het aanlegt, hoe je het onderhoud en wat je kunt verwachten (en wat ook niet!).

Hoi, ik ben Joyce. Tuinontwerper en eigenaar van studio Wilg & Wilg: hét ontwerpbureau voor natuurlijke tuinen met meer biodiversiteit, maar zonder de houtje-touwtje-look! Ik hou van vlinders, bijen, zweefvliegen en andere insecten. Maar ook van een architectonische uitstraling en stoere, pure tuinmaterialen. Ik ontwerp online én offline tuinen op maat en geef online tuinadvies op jou meest prangende tuinvraag!

Joyce Schieven
© Copyright 2019 Wilg & Wilg