Tuinadvies op maat:

Online & offline TuinTalk

Heb jij tuinadvies nodig? Iemand die jouw tuin bekijkt en met je meedenkt?
Misschien wil je graag wilde bloemen laten groeien in je tuin?
Of heb je vervelende inkijk van de buren, hoe los je dat op?
Wellicht mis je diepte in de tuin of weet je gewoon überhaupt niet waar je (aan) moet beginnen in de tuin?

Voor mensen die geen compleet tuinontwerp willen,
maar een los tuinadvies heb ik: de TuinTalk!

JA, IK WIL EEN TUINTALK
 • Online TuinTalk via Zoom 35 euro
 • Offline TuinTalk op locatie 95 euro + reiskosten
 • Daarna vol vertrouwen aan de slag in je tuin
online tuinadvies
 • “Onze tuin was wat kaal en we wilde graag wilde bloemen: goed voor insecten én zonder al teveel onderhoud. Joyce heeft ons tijdens een online TuinTalk super advies gegeven en antwoord gegeven op al onze vragen. En wat ons verrast heeft was de plek die Joyce voorstelde voor de bloemen: dit hadden we zelf niet zo creatief kunnen bedenken! Na aanleiding van de TuinTalk gaan we in het najaar de wilde bloemen zaaien!”

  Hanneke & Emiel
online tuinadvies

Tuinadvies op maat, zo werkt een TuinTalk

Een TuinTalk is heel geschikt voor een ‘los’ tuinadvies. Je hebt geen compleet nieuw tuinontwerp nodig, maar wil wel sparren over een aantal ideeën. Of je zit met een probleem en die krijg je maar niet opgelost, zoals inkijk van de buren. Via de mail overleggen we welke TuinTalk het meest geschikt is voor jouw vraag: online of offline. En we spreken natuurlijk een datum af.

Bij een online TuinTalk praten we 30 minuten via Zoom. Bij een offline TuinTalk kom ik 1,5 uur op bezoek op locatie. Samen sparren we over nieuwe ideeën, ik schets zo nodig wat uit op papier en deel natuurlijk mijn tuin- en ontwerpkennis met jou. Na de TuinTalk kun je goed voorbereidt beginnen aan de wachtende tuinklus.
Of eventueel beslissen om toch een geheel tuinontwerp te boeken of een uitwerking van een beplantingsplan.

 • "Het heeft me écht verrast hoeveel er mogelijk is om mijn tuin totaal te veranderen, met relatief kleine ingrepen en zonder alles op zijn kop te zetten. Ik boekte een offline TuinTalk omdat het me een fijne, laagdrempelige manier leek om professioneel advies, ervaring en creativiteit in mijn tuin te krijgen. Door het bezoek en Joyce haar advies wordt mijn tuin niet alleen veel groener, maar vooral ook meer één geheel. Bovendien is het een heel haarbaar advies, ik kan de eerste stappen meteen gaan zetten!

  Margje

Blijf niet tobben, maar boek een TuinTalk!

Stuur mij een mail en dan zoeken we samen naar een geschikte datum

 • Online TuinTalk via Zoom 35 euro
 • Offline TuinTalk op locatie 95 euro + reiskosten
JA IK WIL GRAAG EEN TUINTALK BOEKEN

WELKE VRAGEN ZIJN GESCHIKT VOOR EEN ONLINE TUINADVIES / MIJN TUINTALK?

 • We hebben inkijk van de buren, wat kunnen we daartegen doen?

  Het kan heel naar zijn, als je buren via hun dakraam in jouw tuin kijken. We bekijken samen hoe we door verschillende lagen toe te passen, de privacy kunnen vergroten.

 • Hoe kunnen we de tuin onderhoudsvriendelijker maken?

  Onderhoudsvriendelijk is een veel gevraagd thema. Ik neem jullie mee in mijn visie over een onderhoudsvriendelijke tuin en hoe je dit bij jezelf kunt veranderen. Want een onderhoudsvriendelijke tuin kan zeker, maar misschien moet je idee van hoe zo’n tuin eruit ziet, worden bijgeschaafd. En het zal je verbazen hoe vrolijk, kleurrijk én natuurlijk dit kan!

 • We zouden graag meer vogels naar onze tuin willen trekken, hoe pakken we dat aan?

  Stuur me via de mail foto’s van jouw tuin en ik geef praktische tips die je meteen kunt doen zodat je meer vogels naar jouw tuin kunt trekken. We bespreken ook de voorwaarden die nodig zijn voor een vogelvriendelijke tuin en hoe je misschien bepaalde vogelsoorten kunt aantrekken.

 • We hebben een groot gazon, kunnen we daar een deel wilde bloemen van maken?

  Een vraag naar mijn hart! Ik hou van wilde bloemen(weides) en schets op mijn white-board waar je wilde bloemen zou kunnen maken in jouw tuin. Ook neem ik je mee in hoe je het aanlegt, hoe je het onderhoud en wat je kunt verwachten (en wat ook niet!).

© Copyright 2019 Wilg & Wilg