TUINONTWERP ONLINE & OFFLINE

Een weelderige & moderne droomtuin op maat voor jou gemaakt!

Je wil graag een mooie tuin, maar weet niet waar te beginnen. Wat mij betreft begint het allemaal met een goed tuinontwerp. Een basis van waar uit je een stappenplan kunnen maken voor de aanleg en realisatie van je groene droomtuin. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen van tuinen, ook waarbij ik ‘op afstand’ een ontwerp maak.

De tuinen die ik ontwerp maak zijn voor mensen die niet bang zijn voor een moderne look, weelderig groen en ál hun zintuigen willen prikkelen. Ik hou van moderne & strakke lijnen, houten en stalen pergola’s, luchtige bomen, siergrassen en frivole bloemen. Daarnaast vind ik het belangrijk om niet alleen tuinen te maken die prettig zijn voor mensen, maar ook voor de ‘natuur’. Door net wat andere beplanting te gebruiken kun je tal van vogels, vlinders en bijen aantrekken. En dat is geweldig om te mogen beleven in je eigen tuin!

Ontwerp op bureau online-1

ZO WERKT HET!

Zoveel tuinen, zoveel huizen, zoveel mensen. Het is belangrijk is om te ontdekken wat jouw wensen zijn: moet er ruimte zijn voor een grote eetafel, zandbak, vuurplaats of een plek om heerlijk in de ochtendzon een cappuccino te drinken? En hoe ziet de tuin er nu uit? Wat zijn de positieve punten, waar zie jij (of ik) de waarde van in? En misschien zijn er wel materialen die we kunnen hergebruiken. Of kan die ene wild uitgegroeide struik heel mooi opgesnoeid worden tot een sprookjesachtige meerstam.

Haal dus niet meteen de hele tuin leeg, laten we eerst het ontwerp maken!

JE KUNT KIEZEN VOOR EEN OFFLINE of ONLINE TUINONTWERP

OFFLINE TUINONTWERP

 • Persoonlijke kennismaking bij je thuis
 • Ik meet de tuin in (of dit doen jullie zelf) + maak foto’s
 • Ik maak een tuinontwerp op maat en kom deze presenteren
 • We doen één aanpassingsronde indien nodig
 • Aan de slag met je droomtuin!

Bekijk hier de prijzen

ONLINE TUINONTWERP

 • Intake via de mail of zoom
 • Je meet zelf de tuin in + maakt foto’s en filmpjes en zoekt referentiebeelden
 • Ik maak een tuinontwerp op maat en verstuur deze via de mail
 • We doen één aanpassingsronde indien nodig
 • Je kunt aan de slag met je toekomstige droomtuin!

Bekijk hier de prijzen

BEKIJK DE GEREALISEERDE DROOMTUINEN VAN ANDEREN:

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Hoelang duurt het tot het ontwerp klaar is?

  Houdt rekening met ongeveer 3 weken. Tenzij er vakanties of feestdagen tussen zitten natuurlijk, dan geldt een aangepaste tijd.

 • We willen een onderhoudsvriendelijke tuin, kan dat?

  Ja, mits je andere wensen daar bij aansluiten. Onderhoudsvriendelijk moet je ook altijd in perspectief zien: een grotere tuin vraagt automatisch meer onderhoud. Maar, door gebruik te maken van natuurlijke beplantingen (wilde bloemenweides en vogelbosjes) met relatief weinig onderhoud én dit te combineren met een strakke architectonische lijn maak ik een zo onderhoudsvriendelijke tuin als mogelijk.

 • Kunnen we de tuin zelf aanleggen?

  Ja dat kan zeker. Met mijn ontwerp kunnen jullie zelf aan de slag. Of een hovenier inschakelen die het voor jullie doet. Ik heb zelf geen mogelijkheden tot aanleg, wel kan ik goede hoveniersbedrijven aanraden waar ik graag mee samenwerk.

 • We willen delen van de tuin laten zoals hij is, maar de rest komen we niet uit...kun jij daar een ontwerp bij maken?

  Ja dat kan, als het kan laat ik graag bestaande materialen liggen, of hergebruik ze.  Soms kan ik adviseren om toch dingen weg te halen, om zo tot een goed geheel te komen. Stuur mij een e-mail als je hierover met me wil overleggen!

STAAT JOUW VRAAG ER NIET TUSSEN?Stuur me een e-mail!

Joyce Schieven online tuinontwerp
© Copyright 2019 Wilg & Wilg