ONLINE TUINONTWERP:

Jullie weelderige & moderne droomtuin op afstand voor jullie gemaakt!

Jullie willen graag een mooie tuin, maar weten niet waar te beginnen. Het geld klots niet oneindig over de kade (en die geldboom is helaas ook nog steeds niet gekweekt) dus het moet allemaal ook ‘betaalbaar’ zijn. Wellicht gaan jullie zelf grotendeels de aanleg doen, maar hoe begin je?!

Wat mij betreft begint het allemaal met een goed ontwerp. Een basis van waar uit jullie een stappenplan kunnen maken voor de aanleg en realisatie van jullie droomtuin. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen van tuinen en heb me gespecialiseerd in het ontwerpen op afstand.

Ik begeleid jullie via de mail met het nemen van bemating, foto’s en vraag jullie het hemd van het lijf over wat jullie wensen en sfeerbeelden zijn. Daarna ga ik aan de slag om jullie droomtuin te ontwerpen. Als resultaat krijgen jullie na 2 weken een tuinontwerp op schaal via de mail, waarna we via zoom het ontwerp gaan bespreken.

De tuinen die ik ontwerp maak zijn voor mannen- en/of vrouwen die niet bang zijn voor een moderne look, weelderig groen en ál hun zintuigen willen prikkelen. Ik hou van moderne & strakke lijnen, houten en stalen pergola’s, luchtige bomen, siergrassen en frivole bloemen. Daarnaast vind ik het belangrijk om niet alleen tuinen te maken die prettig zijn voor mensen, maar ook voor de ‘natuur’. Door net wat andere beplanting te gebruiken kun je tal van vogels, vlinders en bijen aantrekken. En dat is geweldig om te mogen beleven in je eigen tuin!

Ontwerp op bureau online-1

ZO WERKT HET!

Zoveel tuinen, zoveel huizen, zoveel mensen. Het is belangrijk is om te ontdekken wat jullie wensen zijn: moet er ruimte zijn voor een grote eetafel, zandbak, vuurplaats of een plek om heerlijk in de ochtendzon een cappuccino te drinken? En hoe ziet de tuin er nu uit? Wat zijn de positieve punten, waar zien jullie (of ik) de waarde van in? En misschien zijn er wel materialen die we kunnen hergebruiken. Haal dus niet meteen de hele tuin leeg, laten we eerst het ontwerp maken!

Via de mail leveren jullie alles aan wat ik nodig heb: bemating, foto’s, jullie wensen & inspiratie. Daarna ga ik aan het werk en maak ik een modern & speels tuinontwerp, helemaal op maat! Deze stuur ik via de mail toe, waarna we overleggen en eventueel één aanpassingsronde kunnen doen. Een uitgewerkt beplantingsplan kan daarna (indien gewenst) worden gemaakt voor € 5,- per m2 plantvak.

Als afsluiter krijgen jullie het tuinontwerp ook op papier thuisgestuurd!

KIES EEN PASSEND ONTWERP BIJ JULLIE TUIN:

Deze optie is perfect voor enthousiaste mannen-en of vrouwen met een kleine (stads)tuin, die met een goed ontwerp zoveel mogelijk uit hun tuin willen halen!

Kies deze optie als je een grote (landschappelijke) tuin hebt en je deze optimaal vanuit het huis wil beleven samen met je partner- en of gezin!

BEKIJK DE GEREALISEERDE DROOMTUINEN VAN ANDEREN:

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Hoelang duurt het tot het ontwerp klaar is?

  Houdt rekening met ongeveer 3 weken. Tenzij er vakanties of feestdagen tussen zitten natuurlijk, dan geldt een aangepaste tijd.

 • We willen een onderhoudsvriendelijke tuin, kan dat?

  Ja, mits je andere wensen daar bij aansluiten. Onderhoudsvriendelijk moet je ook altijd in perspectief zien: een grotere tuin vraagt automatisch meer onderhoud. Maar, door gebruik te maken van natuurlijke beplantingen (wilde bloemenweides en vogelbosjes) met relatief weinig onderhoud én dit te combineren met een strakke architectonische lijn maak ik een zo onderhoudsvriendelijke tuin als mogelijk.

 • Kunnen we de tuin zelf aanleggen?

  Ja dat kan zeker. Met mijn ontwerp kunnen jullie zelf aan de slag. Of een hovenier inschakelen die het voor jullie doet. Ik heb zelf geen mogelijkheden tot aanleg, wel kan ik goede hoveniersbedrijven aanraden waar ik graag mee samenwerk.

 • We willen delen van de tuin laten zoals hij is, maar de rest komen we niet uit...kun jij daar een ontwerp bij maken?

  Ja dat kan, als het kan laat ik graag bestaande materialen liggen, of hergebruik ze.  Soms kan ik adviseren om toch dingen weg te halen, om zo tot een goed geheel te komen. Stuur mij een e-mail als je hierover met me wil overleggen!

STAAT JOUW VRAAG ER NIET TUSSEN?Stuur me een e-mail!

Joyce Schieven online tuinontwerp
© Copyright 2019 Wilg & Wilg