Tuintalk

Schets- en inspiratieadvies aan huis

Schetsadvies aan huis: boek een TuinTalk

Heb jij tuinadvies nodig? Iemand die jouw tuinprobleem bekijkt en met je meedenkt? Waarschijnlijk ben je niet echt tevreden over je huidige tuin, maar wat er niet lekker zit, daar kun je niet goed de vinger op leggen. Je wil het anders, dat weet je wel, maar waar en hoe begin je? Voor mensen die geen compleet tuinontwerp nodig hebben (of dit nog een brug te ver is) geef ik schets- en inspiratieadvies aan huis: de TuinTalk.

Een TuinTalk is altijd op locatie. Samen lopen we eerst een rondje door de tuin en bespreken we hoe lang je al op de plek woont, wat weg kan en wat niet, wat de wensen zijn en bekijk ik wat de plus- en minpunten zijn van de tuin, het huis en de omgeving. 

Daarna pak ik binnen mijn schetsspullen erbij en ga ik aan de slag. In grote, grove lijnen schets ik een basisinrichting van de tuin. Samen komen we dan op goede ideeen en ik kan, als het nodig is, nog even naar buiten kijken (of lopen) om iets nader te bekijken.

De TuinTalk duurt 2.5 uur en is te boeken op (zaterdag)ochtend van 9.30-12.00 (eventueel andere dagen zijn in overleg mogelijk). Waarschijnlijk kun je na de TuinTalk meteen aan de slag om je tuin te verbeteren!

Een TuinTalk boek je voor € 245,- + € 0,21 per gereden KM vanaf Ulft

tuinadvies aan huis
|

“Het heeft me écht verrast hoeveel er mogelijk is om mijn tuin totaal te veranderen, met relatief kleine ingrepen en zonder alles op zijn kop te zetten. Ik boekte een TuinTalk omdat het me een fijne, laagdrempelige manier leek om professioneel advies, ervaring en creativiteit in mijn tuin te krijgen. Door het bezoek en Joyce haar advies wordt mijn tuin niet alleen veel groener, maar vooral ook meer één geheel. Bovendien is het een heel haarbaar advies, ik kan de eerste stappen meteen gaan zetten!”

– M. uit Zeddam

TuinTalk – wat kun je verwachten?

Als je mij graag wil laten langskomen voor een TuinTalk hebben we allereerst mailcontact om tot een geschikte datum te komen. Ook vraag ik je vast enkele foto’s van de tuin te sturen (mocht je een lucht/drone-foto hebben dan ben ik daar heel blij mee!).

Ik maak als voorbereiding een (kadaster)plattegrond + luchtfoto op A3 papier die ik meeneem als ik op bezoek kom. Tijdens dit bezoek, dat 2,5 uur duurt, sparren we over nieuwe ideeën, ik schets af en toe wat uit op velletjes schetspapier en deel natuurlijk mijn gedachten en keuzes die ik maak.

Alle schetsjes, hersenspinsels én de plattegrond blijven op de keukentafel achter in een kartonnen map: dit is nu je naslagwerk en vertrekpunt. Waarschijnlijk kun je na de TuinTalk meteen aan de slag om je tuin te verbeteren, eindelijk weet je waar je kunt beginnen! 

En mocht je (nadien) toch besluiten je hele tuin liever geheel in mijn ontwerphanden te leggen, dan was dit ons kennismakingsgesprek en gaan we samen verder op tuinavontuur.

Interesse in een TuinTalk? Laat je e-mailadres achter en je hoort snel van mij!

|

Joyce is bij ons geweest voor een tuintalk. Ze heeft onze verwachtingen ver overtroffen met een mooie, uitgebreide schets van onze tuin. Joyce heeft ons meegenomen in haar denkwijze en heeft ons anders laten kijken naar onze tuin. Tijdens een gezellig keukentafelgesprek heeft ze onze vele wensen tot een plan weten te vormen. Onze vingers jeuken, wij kunnen aan de slag in de tuin!

– M. & A. uit Megchelen